Funkcionalnosć toś togo sedła se pśez wótwardowańske źěła wobgranicujo, kótarež maju wašo dožywjenje pólěpšyś. Jolic nastawk waš problem njerozwězujo a cośo pšašanje stajiś, wobrośćo se na našo zgromoźeństwo pomocy, kótarež na to caka, wam na @FirefoxSupport na Twitter a /r/firefox na Reddit pomagaś.

Pomoc pśepytaś

Glědajśo se wobšudy pomocy. Njenapominajomy was nigda, telefonowy numer zawołaś, SMS pósłaś abo wósobinske informacije pśeraźiś. Pšosym dajśo suspektnu aktiwitu z pomocu nastajenja „Znjewužywanje k wěsći daś“ k wěsći.

Dalšne informacije

Logged out but data still available to anyone

  • Žedne wótegrona
  • 0 ma toś ten problem
more options

I'm logged in to Firefox on 3 devices: personal laptop, phone, and computer at work.

I'd like to be able to sign out / log out when I finish work, so nobody can access my data but I don't seem to be able to do that.

In my view it's neither private nor secure. Because I teach, computers in the school are shared by different teachers. When I used Google chrome, I'd log out and nobody would be able to access my data. With Firefox it seems to be different. Why?

I really wanted to switch to Firefox but I don't think it could be an option now. 🥲

I'm logged in to Firefox on 3 devices: personal laptop, phone, and computer at work. I'd like to be able to sign out / log out when I finish work, so nobody can access my data but I don't seem to be able to do that. In my view it's neither private nor secure. Because I teach, computers in the school are shared by different teachers. When I used Google chrome, I'd log out and nobody would be able to access my data. With Firefox it seems to be different. Why? I really wanted to switch to Firefox but I don't think it could be an option now. 🥲

Musyśo se pla swójogo konta pśizjawiś, aby na pśinoski wótegronił. Pšosym stajśo pšašanje, jolic hyšći njamaśo wužywaŕske konto.