Funkcionalnosć toś togo sedła se pśez wótwardowańske źěła wobgranicujo, kótarež maju wašo dožywjenje pólěpšyś. Jolic nastawk waš problem njerozwězujo a cośo pšašanje stajiś, wobrośćo se na našo zgromoźeństwo pomocy, kótarež na to caka, wam na @FirefoxSupport na Twitter a /r/firefox na Reddit pomagaś.

Pomoc pśepytaś

Glědajśo se wobšudy pomocy. Njenapominajomy was nigda, telefonowy numer zawołaś, SMS pósłaś abo wósobinske informacije pśeraźiś. Pšosym dajśo suspektnu aktiwitu z pomocu nastajenja „Znjewužywanje k wěsći daś“ k wěsći.

Dalšne informacije

Intune: Manage Firefox Extensions

  • Žedne wótegrona
  • 0 ma toś ten problem
more options

I need some help to get Intune Firefox Extension Management to work.

I have imported the Firefox ADMX into Intune but cant seem to get the JSON correct for this to work correctly.

The scenario I would like to give is I would like to block all extensions but allow Power Automate Extension and Cisco Web Ex Extension.

Any help would be appreciated!

I need some help to get Intune Firefox Extension Management to work. I have imported the Firefox ADMX into Intune but cant seem to get the JSON correct for this to work correctly. The scenario I would like to give is I would like to block all extensions but allow Power Automate Extension and Cisco Web Ex Extension. Any help would be appreciated!

Musyśo se pla swójogo konta pśizjawiś, aby na pśinoski wótegronił. Pšosym stajśo pšašanje, jolic hyšći njamaśo wužywaŕske konto.