Fungovanie tejto stránky je z dôvodu údržby dočasne obmedzené. Ak článok nevyrieši váš problém a chcete položiť otázku, napíšte našej komunite podpory na Twitter @FirefoxSupport alebo Reddit /r/firefox.

Vyhľadajte odpoveď

Vyhnite sa podvodom s podporou. Nikdy vás nebudeme žiadať, aby ste zavolali alebo poslali SMS na telefónne číslo alebo zdieľali osobné informácie. Nahláste prosím podozrivú aktivitu použitím voľby “Nahlásiť zneužitie”.

Ďalšie informácie

Changing incognito mode on iOS in FF and FF focus

  • Žiadne odpovede
  • 0 má tento problém
more options

These may be silly questions, but I cannot seem to find the setting or procedure:

1) How do I change an incognito tab to non-incognito in FF? Is that possible without having to copy and paste the url to a new browser tab? 2) Is it possible to export browser tabs from FF Focus to non-incognito tabs in FF? All I see are “Open in Chrome” and “Open in Firefox”. The FF option always opens in an incognito tab.

Just trying to find a a quick and easy way to go from an open tab in FF Focus to an open, non-incognito/regular tab in FF app where I save my tabs for future work etc. (all of this in iOS 18, iPhone)

Thank you for your time and assistance!

These may be silly questions, but I cannot seem to find the setting or procedure: 1) How do I change an incognito tab to non-incognito in FF? Is that possible without having to copy and paste the url to a new browser tab? 2) Is it possible to export browser tabs from FF Focus to non-incognito tabs in FF? All I see are “Open in Chrome” and “Open in Firefox”. The FF option always opens in an incognito tab. Just trying to find a a quick and easy way to go from an open tab in FF Focus to an open, non-incognito/regular tab in FF app where I save my tabs for future work etc. (all of this in iOS 18, iPhone) Thank you for your time and assistance!
Priložené obrázky

Ak chcete odpovedať na príspevky, musíte sa prihlásiť do svojho účtu. Ak ešte nemáte účet, položte novú otázku.