This site will have limited functionality while we undergo maintenance to improve your experience. If an article doesn't solve your issue and you want to ask a question, we have our support community waiting to help you at @FirefoxSupport on Twitter and/r/firefox on Reddit.

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Hierdie gesprek is in die argief. Vra asseblief 'n nuwe vraag as jy hulp nodig het.

Úprava kontextové nabídky

  • 2 antwoorde
  • 1 het hierdie probleem
  • 3 views
  • Laaste antwoord deur Petr

more options

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda jde nějakým způsobem upravit kontextová nabídka, která se zobrazí při stisknutí pravého tlačítka myši. (Podobně jako lze upravovat tuto kontextovou nabídku ve Windows.) Jde mi o to, že bych si tam rád přidal položku - stejně jako se po označení textu objeví možnost vyhledat "označený text" pomocí Google, hodilo by se mi stejná možnost pro mapy.cz. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda jde nějakým způsobem upravit kontextová nabídka, která se zobrazí při stisknutí pravého tlačítka myši. (Podobně jako lze upravovat tuto kontextovou nabídku ve Windows.) Jde mi o to, že bych si tam rád přidal položku - stejně jako se po označení textu objeví možnost vyhledat "označený text" pomocí Google, hodilo by se mi stejná možnost pro mapy.cz. Děkuji za odpověď.
Aangehegde skermkiekies

Gekose oplossing

Zkus si vyhledat Custom Right-Click Menu nebo Context Search

Lees dié antwoord in konteks 👍 1

All Replies (2)

more options

Gekose oplossing

Zkus si vyhledat Custom Right-Click Menu nebo Context Search

more options

Super, to přesně jsem hledal. Díky!