This site will have limited functionality while we undergo maintenance to improve your experience. If an article doesn't solve your issue and you want to ask a question, we have our support community waiting to help you at @FirefoxSupport on Twitter and/r/firefox on Reddit.

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Out of office bericht in Thunderbird / Doorsturen naar outlook account.

more options

Goedemiddag,

Ik ga volgende week met vakantie en zou daarom een 'out of office' willen instellen in mijn Thunderbird account. Maar nu heb ik gelezen dat deze , als template opgeslagen, alleen verstuurd kan worden wanneer het programma Thunderbird actief is. Aangezien ik mijn Laptop niet mee zal nemen is dit geen optie.

Nu heb ik dus ook gekeken om eventueel de mails van Thunderbird door te laten sturen naar mijn andere account in Outlook en vanuit daar een automatische "out of office' laten antwoorden. Nu is het me wel gelukt om mijn Outlook mail in Thunderbird te koppelen maar andersom is jammer genoeg niet mogelijk.

Ook heb ik gezocht naar een Add-on "mail redirect" maar deze blijkt niet compatible met mijn Thunderbird 128.

Mijn vraag is dus: hoe kan ik een out of office de deur uit doen zonder mijn laptop te laten draaien? Is er een versie van Add-on mail redirect die wel met Thunderbird 128 functioneert?

Nu heb ik ook een Gmail account. Kan ik hier eventueel mijn mails van Thunderbird laten binnenkomen en deze met een automatisch antwoord laten beantwoorden? Zo ja, weten jullie hoe?

Met vriendelijke groet,

Goedemiddag, Ik ga volgende week met vakantie en zou daarom een 'out of office' willen instellen in mijn Thunderbird account. Maar nu heb ik gelezen dat deze , als template opgeslagen, alleen verstuurd kan worden wanneer het programma Thunderbird actief is. Aangezien ik mijn Laptop niet mee zal nemen is dit geen optie. Nu heb ik dus ook gekeken om eventueel de mails van Thunderbird door te laten sturen naar mijn andere account in Outlook en vanuit daar een automatische "out of office' laten antwoorden. Nu is het me wel gelukt om mijn Outlook mail in Thunderbird te koppelen maar andersom is jammer genoeg niet mogelijk. Ook heb ik gezocht naar een Add-on "mail redirect" maar deze blijkt niet compatible met mijn Thunderbird 128. Mijn vraag is dus: hoe kan ik een out of office de deur uit doen zonder mijn laptop te laten draaien? Is er een versie van Add-on mail redirect die wel met Thunderbird 128 functioneert? Nu heb ik ook een Gmail account. Kan ik hier eventueel mijn mails van Thunderbird laten binnenkomen en deze met een automatisch antwoord laten beantwoorden? Zo ja, weten jullie hoe? Met vriendelijke groet,

Modified by Jet

All Replies (3)

more options

Waarschijnlijk heeft uw mailprovider ook een webmail-versie voor uw mailaccount en is het daarin mogelijk om een Out-of-Office-bericht in te stellen.

Helpful?

more options

Bedankt voor je bericht. Dan nu nog de vraag : Waar kan ik deze webmail-versie vinden van Thunderbird? Zelf vind ik namelijk niks.

Helpful?

more options

Er is geen webversie van Thunderbird. Het gaat om de webmailversie van uw mailprovider/websitehoster. Als dat bijvoorbeeld Mijndomein is, dan kunt u aanmelden bij https://email.mijndomein.nl/users/sign_in.

Helpful?

Sual ver

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.