Die Funktionalität dieser Website ist durch Wartungsarbeiten eingeschränkt, die Ihr Erlebnis verbessern sollen. Wenn ein Artikel Ihr Problem nicht löst und Sie eine Frage stellen möchten, können Sie unsere Gemeinschaft über @FirefoxSupport auf Twitter, /r/firefox oder Reddit fragen.

Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Weitere Informationen

Lokale mappen

  • 1 Antwort
  • 0 haben dieses Problem
  • Letzte Antwort von Mad Maks

more options

Hallo, Ik heb hierbij een vraag. Vind het wel moeilijk om het uit te leggen. Ik ben met thunderbird van een oude naar een nieuwe computer gegaan. Nu had ik aan de linkerkant een aantal lokale mappen aan gemaakt. Bij het overzetten/downloaden van tunderbird naar de nieuwe computer, zijn er een aantal lokale mappen wel weer te zien en een aantal niet! Hoe krijg ik die weer terug?

2 e vraag: Op het nieuwe thunderbird, staan ook geen e-mail adressen meer. Wat op de oude dus wel stond. Hoe krijg ik die terug??

Met het overzetten van de normale e-mails is wel weer goed gegaan.

Alvast bedankt,

Andre Butter

Hallo, Ik heb hierbij een vraag. Vind het wel moeilijk om het uit te leggen. Ik ben met thunderbird van een oude naar een nieuwe computer gegaan. Nu had ik aan de linkerkant een aantal lokale mappen aan gemaakt. Bij het overzetten/downloaden van tunderbird naar de nieuwe computer, zijn er een aantal lokale mappen wel weer te zien en een aantal niet! Hoe krijg ik die weer terug? 2 e vraag: Op het nieuwe thunderbird, staan ook geen e-mail adressen meer. Wat op de oude dus wel stond. Hoe krijg ik die terug?? Met het overzetten van de normale e-mails is wel weer goed gegaan. Alvast bedankt, Andre Butter

Geändert am von Fjoerfoks

Alle Antworten (1)

more options

hi kijk eens op de oude computer waaar de lokale mappen opgeslagen staan, en heb je deze allemaal overgezet?

2/ Bij instellingen=>algemeen=>weergavenaam het vinkje wegahalen bij "Van personen in mijn adresboek alleen weergavenaam tonen"

Hilfreich?

Stellen Sie eine Frage

Sie müssen sich mit Ihrem Benutzerkonto anmelden, um auf Beiträge zu antworten. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie noch kein Benutzerkonto haben.