Funkcionalnosć toś togo sedła se pśez wótwardowańske źěła wobgranicujo, kótarež maju wašo dožywjenje pólěpšyś. Jolic nastawk waš problem njerozwězujo a cośo pšašanje stajiś, wobrośćo se na našo zgromoźeństwo pomocy, kótarež na to caka, wam na @FirefoxSupport na Twitter a /r/firefox na Reddit pomagaś.

Pomoc pśepytaś

Glědajśo se wobšudy pomocy. Njenapominajomy was nigda, telefonowy numer zawołaś, SMS pósłaś abo wósobinske informacije pśeraźiś. Pšosym dajśo suspektnu aktiwitu z pomocu nastajenja „Znjewužywanje k wěsći daś“ k wěsći.

Dalšne informacije

Proč se po spuštění Firefoxu nenačte žádná stránka a počítač zamrzne?

  • 3 wótegrona
  • 2 matej toś ten problem
  • 1 naglěd
  • Slědne wótegrono wót Ansam

more options

Dokud firefox nespustím, počítač funguje normálně, ale jakmile zapnu firefox, vše se zpomalí na jednotky procent nebo počítač zcela zamrzává. Samotný firefox po spuštění nic nezobrazí a neumožňuje žádnou akci (třeba zálohu záložek), píše že "neodpovídá".

Co s tím? Nechci přijít o záložky, ale nejde je zálohovat, když program nereaguje. Díky.

Dokud firefox nespustím, počítač funguje normálně, ale jakmile zapnu firefox, vše se zpomalí na jednotky procent nebo počítač zcela zamrzává. Samotný firefox po spuštění nic nezobrazí a neumožňuje žádnou akci (třeba zálohu záložek), píše že "neodpovídá". Co s tím? Nechci přijít o záložky, ale nejde je zálohovat, když program nereaguje. Díky.

Wubrane rozwězanje

Zavři všechna okna Firefoxu. Pak spusť Firefox do nouzového režimu (při spouštění podrž Shift). Pokud to v něm pojede normálně, tak si udělej nový profil Firefoxu.

Toś to wótegrono w konteksće cytaś 👍 1

Wšykne wótegrona (3)

more options

Wubrane rozwězanje

Zavři všechna okna Firefoxu. Pak spusť Firefox do nouzového režimu (při spouštění podrž Shift). Pokud to v něm pojede normálně, tak si udělej nový profil Firefoxu.

more options

Díky za radu ohledně spuštění nouzového režimu, to jsem neznal. Poté jsem věc vyřešil nikoli novým profilem, ale obnobou firefoxu.

Problém je zdá se vyřešen, ale mám ještě poddotaz:

Je možné, aby Firefox měl vliv na zatížení disku i předtím, než je v počítači spuštěn? Problém byl totiž spojený se 100% zatížením disku, i když po spuštění PC nebylo nic spouštěné.

Díky

more options

Spustite "Správcu úloh" a preverte čo vám tak disk zaťažuje.