Funkcionalnosć toś togo sedła se pśez wótwardowańske źěła wobgranicujo, kótarež maju wašo dožywjenje pólěpšyś. Jolic nastawk waš problem njerozwězujo a cośo pšašanje stajiś, wobrośćo se na našo zgromoźeństwo pomocy, kótarež na to caka, wam na @FirefoxSupport na Twitter a /r/firefox na Reddit pomagaś.

Pomoc pśepytaś

Glědajśo se wobšudy pomocy. Njenapominajomy was nigda, telefonowy numer zawołaś, SMS pósłaś abo wósobinske informacije pśeraźiś. Pšosym dajśo suspektnu aktiwitu z pomocu nastajenja „Znjewužywanje k wěsći daś“ k wěsći.

Dalšne informacije

FireFTP is incompatible with Firefox 3.6.1.13. I need FireFTP for my job. What can I do?

  • 1 wótegrono
  • 114 ma toś ten problem
  • 1 naglěd
  • Slědne wótegrono wót TonyE

more options

I downloaded FireFTP, the Power Mac (OS10) tried to install and I got a message saying FireFTP would not work with Firefox, version 3.6.13. I've been told FireFTP is what I need for my work. Is there any way to get it to run on 3.6.13 or where can I find a version of FireFox which would allow FireFTP to run?

Thanks;

Gilbertfolio

I downloaded FireFTP, the Power Mac (OS10) tried to install and I got a message saying FireFTP would not work with Firefox, version 3.6.13. I've been told FireFTP is what I need for my work. Is there any way to get it to run on 3.6.13 or where can I find a version of FireFox which would allow FireFTP to run? Thanks; Gilbertfolio

Wšykne wótegrona (1)

more options

You can get version 1.0.10 of FireFTP which works on Firefox 3.6.* from https://addons.mozilla.org/firefox/addon/fireftp/versions