Ce site disposera de fonctionnalités limitées pendant que nous effectuons des opérations de maintenance en vue de vous proposer un meilleur service. Si un article ne règle pas votre problème et que vous souhaitez poser une question, notre communauté d’assistance est prête à vous répondre via @FirefoxSupport sur Twitter, et /r/firefox sur Reddit.

Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

En savoir plus

Jak nastavit aby při stahování souborů se stejným jménem Firefox automaticky soubory přejmenovával?

  • 3 réponses
  • 0 a ce problème
  • 3 vues
  • Dernière réponse par poljos

more options

Dobrý den,

1) jsem na webové stránce, kde se všechny obrázky jmenují stejně - např. Picture.jpg 2) postupně tyto soubory stahuju do stejného PC adresáře, ale logicky každý musím manuálně přejmenovat, aby se nepřepsaly ty již dříve stažené - a to je poněkud frustrující 3) jiné prohlížeče - Crome, Opera, Bing... - stahované soubory se stejnými jmény při ukládání automaticky přejmenovávají - např. na Picture(1), Picture(2), Picture(3)... 4) je nějaká možnost jak to samé nastavit ve Firefoxu?

předem moc díky za Váš čas

Radim

Dobrý den, 1) jsem na webové stránce, kde se všechny obrázky jmenují stejně - např. Picture.jpg 2) postupně tyto soubory stahuju do stejného PC adresáře, ale logicky každý musím manuálně přejmenovat, aby se nepřepsaly ty již dříve stažené - a to je poněkud frustrující 3) jiné prohlížeče - Crome, Opera, Bing... - stahované soubory se stejnými jmény při ukládání automaticky přejmenovávají - např. na Picture(1), Picture(2), Picture(3)... 4) je nějaká možnost jak to samé nastavit ve Firefoxu? předem moc díky za Váš čas Radim

Toutes les réponses (3)

more options

Našel jsem toto:

Firefox přejmenuje soubory pouze v případě, že nepoužíváte možnost "Zeptat se" v Options/Preferences a necháte Firefox uložit soubory do výchozího umístění pro stažení. Když je vybrána možnost "Zeptat se", budete muset přejmenovat soubory sami, abyste zabránili nahrazení existujícího souboru.

Cela vous a-t-il été utile ?

more options

Díky moc za Váš čas, rozumim, ale i tak je škoda, že to FireFox neumí. Mějte se pěkně

Cela vous a-t-il été utile ?

more options

No vždyť to umí.

Cela vous a-t-il été utile ?

Poser une question

Vous devez vous identifier avec votre compte pour répondre aux messages. Veuillez poser une nouvelle question, si vous n’avez pas encore de compte.