Ovo će web mjesto raditi na ograničen način, dok obavljamo održavanje stranice. Ako neki članak ne riješi tvoj problem i ako želiš postaviti pitanje, naša zajednica za podršku spremna je pomoći na Twitteru @FirefoxSupport i na Redditu /r/firefox.

Pretraži podršku

Izbjegni prevare podrške. Nikad te nećemo tražiti da nas nazoveš, da nam pošalješ telefonski broj ili da podijeliš osobne podatke. Prijavi sumnjive radnje pomoću opcije „Prijavi zlouporabu”.

Saznaj više

Mohu se při obnově relace dostat k té "předminulé"?

  • 1 odgovor
  • 2 imaju ovaj problem
  • 5 prikaza
  • Posljednji odgovor od poljos

more options

Zřejmě jsem měl otevřené dvě okna (druhé otevřel idos.cz, tuším) a po pádu prohlížeč otevřel relaci z okna, kde nebyly potřebné panely.

Procházel jsem i "about:config" a složku "sessionstore-backups" ve složce Firefoxu, ale nepodařilo se mi z toho nic dostat. Nápovědy mluví povětšinou o něčem jiném nebo nabízí jen obnovu poslední relace.

Díky

Zřejmě jsem měl otevřené dvě okna (druhé otevřel idos.cz, tuším) a po pádu prohlížeč otevřel relaci z okna, kde nebyly potřebné panely. Procházel jsem i "about:config" a složku "sessionstore-backups" ve složce Firefoxu, ale nepodařilo se mi z toho nic dostat. Nápovědy mluví povětšinou o něčem jiném nebo nabízí jen obnovu poslední relace. Díky

Svi odgovori (1)

more options

V nabídce Historie jsou jenom nabídky Naposledy zavřené panely a Naposledy zavřená okna. K otevření nějaké jiné bys potřeboval používat nějaký session manager. Autoři zřejmě ani v nejnovější verzi Firefoxu neusoudili, že by se hodilo obnovovat i dřívější sessions, než jen ty minulé.

Pokud máš nový Firefox 57, doporučuji např. Tab Session Manager.