Ovo će web mjesto raditi na ograničen način, dok obavljamo održavanje stranice. Ako neki članak ne riješi tvoj problem i ako želiš postaviti pitanje, naša zajednica za podršku spremna je pomoći na Twitteru @FirefoxSupport i na Redditu /r/firefox.

Pretraži podršku

Izbjegni prevare podrške. Nikad te nećemo tražiti da nas nazoveš, da nam pošalješ telefonski broj ili da podijeliš osobne podatke. Prijavi sumnjive radnje pomoću opcije „Prijavi zlouporabu”.

Saznaj više

Jak obnovit relaci - najít session backupy za poslední měsíce??

  • 2 odgovora
  • 0 ima ovaj problem
  • Posljednji odgovor od blue.kid

more options

Díky určité nefunkčnosti Firefoxu se mi podařilo přijít o "předpředchozí" relaci. Zavřel jsem hlavní okno Firefoxu (s mnoha otevřenými panely) a poté diskrétní okno - toto samo nevadí a vždy se při novém spuštění Firefoxu v hlavním okně otevřela původní relace.

Problém je, že jsem si nevšiml, že se asi mezi zavřením hlavního a diskrétního okna Firefoxu otevřely nějaké fotky ve vebovém formátu v nově otevřeném "hlavním okně" Firefoxu a jeho zavření přepsalo session backup originálního hlavního okna s mnoha otevřenými panely.

Kde najdu zálohy sessionů za poslední měsíce? Automatickou obnovu to nenabízí.

Díky určité nefunkčnosti Firefoxu se mi podařilo přijít o "předpředchozí" relaci. Zavřel jsem hlavní okno Firefoxu (s mnoha otevřenými panely) a poté diskrétní okno - toto samo nevadí a vždy se při novém spuštění Firefoxu v hlavním okně otevřela původní relace. Problém je, že jsem si nevšiml, že se asi mezi zavřením hlavního a diskrétního okna Firefoxu otevřely nějaké fotky ve vebovém formátu v nově otevřeném "hlavním okně" Firefoxu a jeho zavření přepsalo session backup originálního hlavního okna s mnoha otevřenými panely. Kde najdu zálohy sessionů za poslední měsíce? Automatickou obnovu to nenabízí.

Svi odgovori (2)

more options

Mělo by to být ve složce s profilem Firefoxu sessionstore-backups Profily – místo, kde Firefox uchovává záložky, hesla a další data uživatele

Korisno?

more options

Tam jsem dle zvyklostí hledal nejdřív, ale to je ten průser - ukládá to tam jen poslední zavřené hlavní okno - nějaký inteligent zlikvidoval funkčnost dřívějších verzí - ukládání více záloh s časovými odstupy za delší období :o(

Hledám tedy, kde je toto uloženo jinde.

Korisno?

Postavi pitanje

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.