Funkcionalnosć tutoho sydła so přez wothladowanske dźěła wobmjezuje, kotrež maja waše dožiwjenje polěpšić. Jeli nastawk waš problem njerozrisuje a chceće prašenje stajić, wobroćće so na naše zhromodźenstwo pomocy, kotrež na to čaka, wam na @FirefoxSupport na Twitter a /r/firefox na Reddit pomhać.

Pomoc přepytać

Hladajće so wobšudstwa pomocy. Njenamołwimy was ženje, telefonowe čisło zawołać, SMS pósłać abo wosobinske informacije přeradźić. Prošu zdźělće podhladnu aktiwitu z pomocu nastajenja „Znjewužiwanje zdźělić“.

Dalše informacije

Unable to post an addon review

  • 3 wotmołwy
  • 0 ma tutón problem
  • Poslednja wotmołwa wot Bob4K

more options

Hi,

When on this page:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/antffw/reviews/?page=9

even in safe mode, I don't see a button allowing to post a review.

I am of course logged in. What am I missing?

Hi, When on this page: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/antffw/reviews/?page=9 even in safe mode, I don't see a button allowing to post a review. I am of course logged in. What am I missing?

Wšě wotmołwy (3)

more options

Never done a review myself however I believe you have to login with Mozilla Account and then click on stars in rate your experience section and write a review comment.

Wužitny?

more options

Wubrane rozrisanje

Wužitny?

more options

Thanks, I was indeed on the wrong page.

Wužitny?

Stajće prašenje

Dyrbiće so pola swojeho konta přizjewić, zo byšće na přinoški wotmołwił. Prošu stajće nowe prašenje, jeli hišće wužiwarske konto nimaće.