Funkcionalnosć tutoho sydła so přez wothladowanske dźěła wobmjezuje, kotrež maja waše dožiwjenje polěpšić. Jeli nastawk waš problem njerozrisuje a chceće prašenje stajić, wobroćće so na naše zhromodźenstwo pomocy, kotrež na to čaka, wam na @FirefoxSupport na Twitter a /r/firefox na Reddit pomhać.

Pomoc přepytać

Hladajće so wobšudstwa pomocy. Njenamołwimy was ženje, telefonowe čisło zawołać, SMS pósłać abo wosobinske informacije přeradźić. Prošu zdźělće podhladnu aktiwitu z pomocu nastajenja „Znjewužiwanje zdźělić“.

Dalše informacije

Jak obnovit relaci - najít session backupy za poslední měsíce??

  • 2 wotmołwje
  • 0 ma tutón problem
  • Poslednja wotmołwa wot blue.kid

more options

Díky určité nefunkčnosti Firefoxu se mi podařilo přijít o "předpředchozí" relaci. Zavřel jsem hlavní okno Firefoxu (s mnoha otevřenými panely) a poté diskrétní okno - toto samo nevadí a vždy se při novém spuštění Firefoxu v hlavním okně otevřela původní relace.

Problém je, že jsem si nevšiml, že se asi mezi zavřením hlavního a diskrétního okna Firefoxu otevřely nějaké fotky ve vebovém formátu v nově otevřeném "hlavním okně" Firefoxu a jeho zavření přepsalo session backup originálního hlavního okna s mnoha otevřenými panely.

Kde najdu zálohy sessionů za poslední měsíce? Automatickou obnovu to nenabízí.

Díky určité nefunkčnosti Firefoxu se mi podařilo přijít o "předpředchozí" relaci. Zavřel jsem hlavní okno Firefoxu (s mnoha otevřenými panely) a poté diskrétní okno - toto samo nevadí a vždy se při novém spuštění Firefoxu v hlavním okně otevřela původní relace. Problém je, že jsem si nevšiml, že se asi mezi zavřením hlavního a diskrétního okna Firefoxu otevřely nějaké fotky ve vebovém formátu v nově otevřeném "hlavním okně" Firefoxu a jeho zavření přepsalo session backup originálního hlavního okna s mnoha otevřenými panely. Kde najdu zálohy sessionů za poslední měsíce? Automatickou obnovu to nenabízí.

Wšě wotmołwy (2)

more options

Mělo by to být ve složce s profilem Firefoxu sessionstore-backups Profily – místo, kde Firefox uchovává záložky, hesla a další data uživatele

Wužitny?

more options

Tam jsem dle zvyklostí hledal nejdřív, ale to je ten průser - ukládá to tam jen poslední zavřené hlavní okno - nějaký inteligent zlikvidoval funkčnost dřívějších verzí - ukládání více záloh s časovými odstupy za delší období :o(

Hledám tedy, kde je toto uloženo jinde.

Wužitny?

Stajće prašenje

Dyrbiće so pola swojeho konta přizjewić, zo byšće na přinoški wotmołwił. Prošu stajće nowe prašenje, jeli hišće wužiwarske konto nimaće.