Funkcionalnosć tutoho sydła so přez wothladowanske dźěła wobmjezuje, kotrež maja waše dožiwjenje polěpšić. Jeli nastawk waš problem njerozrisuje a chceće prašenje stajić, wobroćće so na naše zhromodźenstwo pomocy, kotrež na to čaka, wam na @FirefoxSupport na Twitter a /r/firefox na Reddit pomhać.

Pomoc přepytać

Hladajće so wobšudstwa pomocy. Njenamołwimy was ženje, telefonowe čisło zawołać, SMS pósłać abo wosobinske informacije přeradźić. Prošu zdźělće podhladnu aktiwitu z pomocu nastajenja „Znjewužiwanje zdźělić“.

Dalše informacije

Installing on HTC Touch Pro 2

  • 1 wotmołwa
  • 29 ma tutón problem
  • 14 napohladow
  • Poslednja wotmołwa wot AnonymousUser

more options

Hi,

Is it possible to install Fennec onto my TP 2? I know its usable for TP but what about the new version? I downloaded it onto my PC then sent it to my phone, but it won't allow me to install it...

Hi, Is it possible to install Fennec onto my TP 2? I know its usable for TP but what about the new version? I downloaded it onto my PC then sent it to my phone, but it won't allow me to install it...

Wšě wotmołwy (1)

more options

The windows mobile version of Fennec is still in alpha but you can try it out here: http://www.mozilla.org/projects/fenne.../releasenotes/ (scroll down and select Install Fennec)