საიტის გასაუმჯობესებელი სამუშაოების მიმდინარეობისას, შესაძლებლობების ნაწილი შეიზღუდება. თუ სტატიით ვერ მოახერხებ ხარვეზის გამოსწორება და შეკითხვის დასმა გსურთ, ჩვენი მხარდაჭერის გუნდი დაგეხმარებათ @FirefoxSupport გვერდის მეშვეობით Twitter-ზე და /r/firefox განყოფილებაში Reddit-ზე.

ძიება მხარდაჭერაში

ნუ გაებმებით თაღლითების მახეში მხარდაჭერის საიტზე. აქ არასდროს მოგთხოვენ სატელეფონო ნომერზე დარეკვას, შეტყობინების გამოგზავნას ან პირადი მონაცემების გაზიარებას. გთხოვთ, გვაცნობოთ რამე საეჭვოს შემჩნევისას „დარღვევაზე მოხსენების“ მეშვეობით.

ვრცლად

bericht verwijderen uit de map 'prulenbak'.

  • 1 პასუხი
  • 0 მომხმარებელი წააწყდა მსგავს სიძნელეს
  • ბოლოს გამოეხმაურა Mark Heijl

beste mens,

wanneer een bericht verwijderd wil worden uit de map 'prullenbak' komt er altijd een venster met de vraag 'weet je zeker dat het bericht verwijder wordt' of iets van die strekking. nu kreeg ik dat twee keer achter elkaar voordat er verwijderd werd. dus ik dacht dan klik er een weg, dus 'niet meer vragen' aangeklikt. nu komt de vraag helemaal niet meer. hoe kan ik dat herstellen? dus dat dat venster met de vraag of ik zeker weten het bericht wil verwijderen weer verschijnt wanneer ik een bericht wil verwijderen.

alvast bedankt voor jouw antwoord en moeite!

hartelijke groet, astrid buijs

beste mens, wanneer een bericht verwijderd wil worden uit de map 'prullenbak' komt er altijd een venster met de vraag 'weet je zeker dat het bericht verwijder wordt' of iets van die strekking. nu kreeg ik dat twee keer achter elkaar voordat er verwijderd werd. dus ik dacht dan klik er een weg, dus 'niet meer vragen' aangeklikt. nu komt de vraag helemaal niet meer. hoe kan ik dat herstellen? dus dat dat venster met de vraag of ik zeker weten het bericht wil verwijderen weer verschijnt wanneer ik een bericht wil verwijderen. alvast bedankt voor jouw antwoord en moeite! hartelijke groet, astrid buijs

ყველა პასუხი (1)

Hiervoor is het nodig een voorkeur weer in te schakelen.

Ga hiervoor naar het menu > Instellingen. Zoek naar config en klik op de knop Configuratie-editor. Bevestig dat u voorzichtig zult zijn. Typ vervolgens in het veld Voorkeursnaam zoeken de volgende voorkeur: mail.warn_on_delete_from_trash. Klik naast deze voorkeur op de knop Wisselen om de voorkeur om te schakelen. Sla de wijziging op en sluit de Configuratie-editor. Hierna zou er weer gevraagd moeten worden of het bericht moet worden verwijderd.

გამოსადეგია?

დასვით კითხვა

უნდა შეხვიდეთ ანგარიშზე პასუხის დასაწერად. გთხოვთ, დასვათ ახალი შეკითხვა, თუ ჯერ არ გაქვთ ანგარიში.