საიტის გასაუმჯობესებელი სამუშაოების მიმდინარეობისას, შესაძლებლობების ნაწილი შეიზღუდება. თუ სტატიით ვერ მოახერხებ ხარვეზის გამოსწორება და შეკითხვის დასმა გსურთ, ჩვენი მხარდაჭერის გუნდი დაგეხმარებათ @FirefoxSupport გვერდის მეშვეობით Twitter-ზე და /r/firefox განყოფილებაში Reddit-ზე.

ძიება მხარდაჭერაში

ნუ გაებმებით თაღლითების მახეში მხარდაჭერის საიტზე. აქ არასდროს მოგთხოვენ სატელეფონო ნომერზე დარეკვას, შეტყობინების გამოგზავნას ან პირადი მონაცემების გაზიარებას. გთხოვთ, გვაცნობოთ რამე საეჭვოს შემჩნევისას „დარღვევაზე მოხსენების“ მეშვეობით.

ვრცლად

Thunderbird blokkeert op popup venster "map naam wijzigen"

  • 2 პასუხი
  • 0 მომხმარებელი წააწყდა მსგავს სიძნელეს
  • ბოლოს გამოეხმაურა paul.debeukelaar

Tijdens het ophalen van mijn email voor de inbox van Thunderbird en bij het gelijktijdig klikken op de naam van de inbox verscheen er een popup venster met "map naam wijzigen" Wat ik ook doe daarna Thunderbird blijft hierop hangen. Ik kan wel iets invullen, maar niet annuleren of equivalent de popup met het kruisje rechtsboven verwijderen. Hoe krijg ik deze popup definitief weg ? Met control-alt-delete en de task manager Thunderbird gestopt. Bij opstarten is het probleem "een geblokkeerd Thunderbird" er nog steeds. Zelfs bij het verwijderen van de applicatie Thunderbird (in Windows10) en opnieuw installeren blijft het probleem zich voordoen. Zodra ik maar een optie aanklik krijg ik de blokkerende popup weer te zien. Hoe kan ik dit probleem oplossen? Bij voorbaat dank voor een goed advies.

Tijdens het ophalen van mijn email voor de inbox van Thunderbird en bij het gelijktijdig klikken op de naam van de inbox verscheen er een popup venster met "map naam wijzigen" Wat ik ook doe daarna Thunderbird blijft hierop hangen. Ik kan wel iets invullen, maar niet annuleren of equivalent de popup met het kruisje rechtsboven verwijderen. Hoe krijg ik deze popup definitief weg ? Met control-alt-delete en de task manager Thunderbird gestopt. Bij opstarten is het probleem "een geblokkeerd Thunderbird" er nog steeds. Zelfs bij het verwijderen van de applicatie Thunderbird (in Windows10) en opnieuw installeren blijft het probleem zich voordoen. Zodra ik maar een optie aanklik krijg ik de blokkerende popup weer te zien. Hoe kan ik dit probleem oplossen? Bij voorbaat dank voor een goed advies.

ყველა პასუხი (2)

Kunt u een schermafdruk toevoegen? Gaat het nu mis met het starten van Thunderbird, of nadat Thunderbird is gestart?

გამოსადეგია?

Ik kan helaas geen schermafdruk meesturen. Iets om ook eens naar te kijken onderaan de support pagina van Mozilla staat wel degelijk Afbeeldingen toevoegen )optioneel en een button "Bladeren". Bij klikken selecteer ik een jpg file met een afbeelding van het blokkerende popup venster maar dan als ik deze file "open" verwacht ik dat deze ingelezen wordt. Dat gebeurt niet. Probeer het zelf ook maar eens als test. Terug naar mij oorspronkelijke vraag. Als ik Thunderbird open is er niet meteen dit blokkerende popup venster "mapnaam wijzigen" met als buttons opties hernoemen of annuleren. Dat verschijnt pas als ik op de inbox klik of de de daar onderzittende mappen. De enige manier om Thunderbird te beeindigen is dan nog control-alt-delete. Wat kan hier de oorzaak zijn dat het Thunderbird vast laat lopen ?

გამოსადეგია?

დასვით კითხვა

უნდა შეხვიდეთ ანგარიშზე პასუხის დასაწერად. გთხოვთ, დასვათ ახალი შეკითხვა, თუ ჯერ არ გაქვთ ანგარიში.