Vanwege onderhoudswerkzaamheden die uw ervaring zouden moeten verbeteren, heeft deze website beperkte functionaliteit. Als een artikel uw probleem niet verhelpt en u een vraag wilt stellen, kan onze ondersteuningsgemeenschap u helpen in @FirefoxSupport op Twitter en /r/firefox op Reddit.

Zoeken in Support

Vermijd ondersteuningsscams. We zullen u nooit vragen een telefoonnummer te bellen, er een sms naar te sturen of persoonlijke gegevens te delen. Meld verdachte activiteit met de optie ‘Misbruik melden’.

Meer info

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

Problém s přehráváním videa - Firefox

  • 1 antwoord
  • 1 heeft dit probleem
  • 3 weergaven
  • Laatste antwoord van Ansam

more options

Dobrý den, můj problém spočívá v tom, že po instalaci Firefoxu a následného spuštění jakéhokoliv videa (př. na Streamu, Youtube apod) je video jakoby zdvojené a v barvách do zelena (viz foto). Samotná přeinstalace Firefoxu nepomůže. Když jsem odinstaloval a smazal všechny pozůstatky v PC a nainstaloval znovu, chvíli vše běželo v pořádku, ale po dalším zapnutí se to vrátilo tam, kde to bylo. Jiné prohlížeče fungují normálně. OS windows 10 - nová přeinstalace systému a poslední verze Firefoxu. Děkuji za pomoc.

Aleš

Dobrý den, můj problém spočívá v tom, že po instalaci Firefoxu a následného spuštění jakéhokoliv videa (př. na Streamu, Youtube apod) je video jakoby zdvojené a v barvách do zelena (viz foto). Samotná přeinstalace Firefoxu nepomůže. Když jsem odinstaloval a smazal všechny pozůstatky v PC a nainstaloval znovu, chvíli vše běželo v pořádku, ale po dalším zapnutí se to vrátilo tam, kde to bylo. Jiné prohlížeče fungují normálně. OS windows 10 - nová přeinstalace systému a poslední verze Firefoxu. Děkuji za pomoc. Aleš
Gekoppelde schermafbeeldingen

Alle antwoorden (1)

more options
aleswe napsal(a)
OS windows 10 - nová přeinstalace systému ...
Nainštalujte si najnovšie ovládače grafickej karty pre Windows 10.