Этот сайт имеет ограниченную функциональность, пока мы проводим техническое обслуживание для улучшения его работы. Если какая-либо статья не решила вашу проблему и вы хотите задать вопрос, наше сообщество поддержки ждёт вас: @FirefoxSupport в Твиттере и /r/firefox на Reddit.

Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Подробнее

Thunderbird used to be perfect but now goggle won't let me sign in. [win10]

  • 1 ответ
  • 1 имеет эту проблему
  • 5 просмотров
  • Последний ответ от Wayne Mery

more options

Thunderbird used to be great, so much so I got my chequebook out to send a donation. Now though when I load up and go to sign in to my google (do no evil) gmail account google opens up a login screen which just doesn't do anything.

How can I log in to my gmail account with Thunderbird bypassing this new google (do no evil) stupidity ?

Thanks, John

Thunderbird used to be great, so much so I got my chequebook out to send a donation. Now though when I load up and go to sign in to my google (do no evil) gmail account google opens up a login screen which just doesn't do anything. How can I log in to my gmail account with Thunderbird bypassing this new google (do no evil) stupidity ? Thanks, John

Изменено Wayne Mery

Все ответы (1)

more options

Thanks for the donation.

What version of Thunderbird are you running??