Этот сайт имеет ограниченную функциональность, пока мы проводим техническое обслуживание для улучшения его работы. Если какая-либо статья не решила вашу проблему и вы хотите задать вопрос, наше сообщество поддержки ждёт вас: @FirefoxSupport в Твиттере и /r/firefox на Reddit.

Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Подробнее

Bing intrudes on Firefox

  • 1 ответ
  • 0 имеют эту проблему
  • Последний ответ от ThePillenwerfer

more options

I have a PC. Today, Bing took over my Firefox. I have to go through Bing to get Firefox. I don't want that. I just want to use Firefox.

Note that I use two web browsers. Google Chrome (default) and Mozilla Firefox. No others. I don't want Bing.

I purged Bing from Chrome by making Chrome my default, which it has been. I use Firefox some of the time. I don't want to get to Firefox by going through Bing. Microsoft has enough domination.

I have a PC. Today, Bing took over my Firefox. I have to go through Bing to get Firefox. I don't want that. I just want to use Firefox. Note that I use two web browsers. Google Chrome (default) and Mozilla Firefox. No others. I don't want Bing. I purged Bing from Chrome by making Chrome my default, which it has been. I use Firefox some of the time. I don't want to get to Firefox by going through Bing. Microsoft has enough domination.

Все ответы (1)

more options

Bing is a search engine not a browser. MicroSoft's browser is Edge which uses Bing as its default search engine.

If Firefox has somehow got set to use Bing instead of Google (or Duck Duck Go or whatever you normally use) go to Settings > Search and change it.

If when you load FireFox you're seeing the Bing home page go to Settings > Home and change both 'Homepage and new windows' and 'New tabs' to Firefox Home (Default)

Полезно?

Задать вопрос

Для ответа на сообщения вы должны войти в свою учётную запись. Пожалуйста, задайте новый вопрос, если у вас ещё нет учётной записи.