Этот сайт имеет ограниченную функциональность, пока мы проводим техническое обслуживание для улучшения его работы. Если какая-либо статья не решила вашу проблему и вы хотите задать вопрос, наше сообщество поддержки ждёт вас: @FirefoxSupport в Твиттере и /r/firefox на Reddit.

Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Подробнее

I blocked a video on FB and now can't watch any videos. How do I undo this on a mac?

  • 3 ответа
  • 2 имеют эту проблему
  • 1 просмотр
  • Последний ответ от nads73

more options

I blocked a video on FB as it was a bank ad and now I can't watch any videos that anyone posts. Is there a way to undo this with out disabling adblock on FB?

Thank you

I blocked a video on FB as it was a bank ad and now I can't watch any videos that anyone posts. Is there a way to undo this with out disabling adblock on FB? Thank you

Изменено NoahSUMO

Все ответы (3)

more options

Did you click the Adblock Plus icon to check which items are blocked on that page?

more options

yep there are so many items blocked I have no idea which one it is. Is there a way to see via date then I could have a rough guess and unblock from that day forward.

more options

THis is what I get when i go to ad block in the drop down menu. then when I choose open blockable items I get a list of 100's