Fungovanie tejto stránky je z dôvodu údržby dočasne obmedzené. Ak článok nevyrieši váš problém a chcete položiť otázku, napíšte našej komunite podpory na Twitter @FirefoxSupport alebo Reddit /r/firefox.

Vyhľadajte odpoveď

Vyhnite sa podvodom s podporou. Nikdy vás nebudeme žiadať, aby ste zavolali alebo poslali SMS na telefónne číslo alebo zdieľali osobné informácie. Nahláste prosím podozrivú aktivitu použitím voľby “Nahlásiť zneužitie”.

Ďalšie informácie

Proč ukládá firefox .exe soubory do temp adresáře?

  • 2 odpovede
  • 1 má tento problém
  • 1 zobrazenie
  • Posledná odpoveď od Michal Stanke

more options

Dobrý den, snažím se vytvořit pravidla pro access protection v bezpečnostních produktech od McAfee pro boj proti ransomware a již několikrát jsem se potkal s tím, že firefox uloží exe soubor s vygenerovaným náhodný názvem do adresáře C:\Users\<user>\AppData\Local\Temp\<randomstring>.exe, ale žádná další činnost připomínající ransomware se už neděje a soubor po nějakém čase zmizí. Problém je, že se tak děje na stanicích pracovníků, takže se mi ještě nepodařilo dostat ke konkrétnímu souboru a zanalyzovat jej. Chtěl bych se tedy zeptat, za jakých okolností firefox provádí takovou činnost, že do AppData\Local\Temp\ uloží soubor náhodným názvem? Chápal bych, když by to bylo v adresáři \AppData\Local\Mozilla\Firefox. Je to vůbec správné chování firefoxu?

Děkuji za odpověď a přeji pěkný den, Jakub Mazal

Dobrý den, snažím se vytvořit pravidla pro access protection v bezpečnostních produktech od McAfee pro boj proti ransomware a již několikrát jsem se potkal s tím, že firefox uloží exe soubor s vygenerovaným náhodný názvem do adresáře C:\Users\<user>\AppData\Local\Temp\<randomstring>.exe, ale žádná další činnost připomínající ransomware se už neděje a soubor po nějakém čase zmizí. Problém je, že se tak děje na stanicích pracovníků, takže se mi ještě nepodařilo dostat ke konkrétnímu souboru a zanalyzovat jej. Chtěl bych se tedy zeptat, za jakých okolností firefox provádí takovou činnost, že do AppData\Local\Temp\ uloží soubor náhodným názvem? Chápal bych, když by to bylo v adresáři \AppData\Local\Mozilla\Firefox. Je to vůbec správné chování firefoxu? Děkuji za odpověď a přeji pěkný den, Jakub Mazal

Vybrané riešenie

To se obrať na autory Firefoxu, někde na adrese mozilla.org Tohle je fórum podpory uživatel-uživateli.

Čítať túto odpoveď v kontexte 👍 0

Všetky odpovede (2)

more options

Vybrané riešenie

To se obrať na autory Firefoxu, někde na adrese mozilla.org Tohle je fórum podpory uživatel-uživateli.

more options

Do dočasných adresářů ukládá Firefox soubory tehdy, když si uživatel vybere jako akci otevření (místo uložení).