Овај сајт ће имати ограничену функционалност док га будемо ажурирали у циљу побољшања вашег искуства. Ако неки чланак не реши ваш проблем и желите да поставите питање, на располагању ће вам бити наше заједнице подршке @FirefoxSupport на Twitter-у и /r/firefox на Reddit-у.

Претражи подршку

Избегните преваре подршке. Никада од вас нећемо тражити да зовете или шаљете поруке на број или да делите личне податке. Пријавите сумњиве радње преко „Пријавите злоупотребу” опције.

Сазнај више

How do I get rid of "speed dials" in Firefox 24.0?

  • 1 одговор
  • 3 имају овај проблем
  • 12 прегледа
  • Последњи одговор послао philipp

more options

Today, perhaps as a result of an update, I am suddenly getting an Opera-style speed dial page whenever I open a new tab. Formerly, I got a blank tab. How do I disable the speed dial page? I have not installed any add-ons that might be causing this behavior.

I am using Firefox 24.0 on a Windows XP with all available updates.

Thank you, Terry

Today, perhaps as a result of an update, I am suddenly getting an Opera-style speed dial page whenever I open a new tab. Formerly, I got a blank tab. How do I disable the speed dial page? I have not installed any add-ons that might be causing this behavior. I am using Firefox 24.0 on a Windows XP with all available updates. Thank you, Terry

Изабрано решење

Сви одговори (1)

more options

Одабрано решење

hello TLMorse, please refer to How do I turn the new tab page off?