This site will have limited functionality while we undergo maintenance to improve your experience. If an article doesn't solve your issue and you want to ask a question, we have our support community waiting to help you at @FirefoxSupport on Twitter and/r/firefox on Reddit.

ค้นหาฝ่ายสนับสนุน

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

เรียนรู้เพิ่มเติม

Thunderbird heeft prima gewerkt, maar gaat ineens naar wachtwoorden vragen en blijft dat doen. Wat is het probleem?

  • 4 การตอบกลับ
  • 1 คนมีปัญหานี้
  • 9 ครั้งที่ดู
  • ตอบกลับล่าสุดโดย Glamdring7

more options

Een tijdje terug WIndows 8.1 op pc gezet. Dan moet ik, heel hinderlijk, alles weer invoeren voor Thunderbird (waarom niet importeren uit Tb-profielen?). Sinds gister vraagt Tb steeds om wachtwoorden (die zijn opgeslagen) en vertelt vervolgens dat die niet kloppen of dat er wat anders mis is. Ik kan me vagelijk herinneren wel vaker dit soort problemen met Tb gehad te hebben, maar de oplossing staat me niet helder voor de geest (ik dacht een bestand weggooien, maar welk). Graag een oplossing voor dit vervelende probleem.

As

Een tijdje terug WIndows 8.1 op pc gezet. Dan moet ik, heel hinderlijk, alles weer invoeren voor Thunderbird (waarom niet importeren uit Tb-profielen?). Sinds gister vraagt Tb steeds om wachtwoorden (die zijn opgeslagen) en vertelt vervolgens dat die niet kloppen of dat er wat anders mis is. Ik kan me vagelijk herinneren wel vaker dit soort problemen met Tb gehad te hebben, maar de oplossing staat me niet helder voor de geest (ik dacht een bestand weggooien, maar welk). Graag een oplossing voor dit vervelende probleem. As

การตอบกลับทั้งหมด (4)

more options

Probeer deze Ga naar "Tools" en vervolgens "Opties". Klik op 'Beveiliging' aan de bovenkant, daarna op het tabblad "Wachtwoorden". Klik op "Opgeslagen wachtwoorden" klik dan op "Wachtwoorden tonen" aan de onderkant rechts. Zodra je dat allemaal doen, zult u in staat om te zien of uw rekeningen hebben de juiste wachtwoorden en als een van hen moeten worden veranderd. Eventuele wachtwoorden verkeerd zijn, selecteert u ze eenvoudig en verwijderen. Ga dan terug naar het hoofdscherm van Thunderbird en probeer het controleren op nieuwe e-mail en het verzenden van e-mail. Het zal u vragen naar de wachtwoorden opnieuw en je de kans om ze correct in te voeren hebben.

more options

De wachtwoorden waren goed, maar ik heb ze allemaal opnieuw ingevoerd. Een rekeningen (ik heb er zo'n tien) weigert gewoon post op te halen. Ook de server-instellingen gecontroleerd. Zijn dezelfde als op mijn Mac (en daar is het ok). Ooit hetzelfde probleem gehad. Ik dacht dat ik toen een of ander bestand moest weggooien, maar welk ben ik vergeten. Kan dat kloppen?

เปลี่ยนแปลงโดย onraad เมื่อ

more options

Ik had een soortgelijk probleem een keer eerder en het zich uiteindelijk opgelost. Plotseling stopte het vragen om het wachtwoord. Ik weet niet of dat het geval met uw probleem. Het spijt me, maar ik denk niet dat ik kan meer hulp bieden.

more options

Probeer deze add-on Opstarten meester