Цей вебсайт матиме обмежену функціональність, доки ми проводимо його обслуговування для поліпшення роботи. Якщо прочитана стаття не розв'язала вашу проблему і ви хочете поставити питання, наша спільнота підтримки з радістю допоможе вам на @FirefoxSupport у Twitter та /r/firefox на Reddit.

Шукати в статтях підтримки

Остерігайтеся нападів зловмисників. Mozilla ніколи не просить вас зателефонувати, надіслати номер телефону у повідомленні або поділитися з кимось особистими даними. Будь ласка, повідомте про підозрілі дії за допомогою меню “Повідомити про зловживання”

Докладніше

Ця тема перенесена в архів. Якщо вам потрібна допомога, запитайте.

How can i create a list of accepted receivers - a kind of white list

  • 1 відповідь
  • 1 має цю проблему
  • 14 переглядів
  • Остання відповідь від sfhowes

more options

I know how to create a blacklist bud how can i create a white list containing senders whome i want to revceive mails from please?

I know how to create a blacklist bud how can i create a white list containing senders whome i want to revceive mails from please?

Усі відповіді (1)

more options

If you're applying TB's Junk controls, contacts in certain address books can be whitelisted. But it's often more important to whitelist contacts at the mail provider's end, where mail may be marked as spam/junk/bulk before it's downloaded to TB. It depends on the mail provider, but in many cases it's sufficient to mark a message in webmail as 'not spam' or to add the contact to the webmail contacts list, which is different from the TB contacts.