This site will have limited functionality while we undergo maintenance to improve your experience. If an article doesn't solve your issue and you want to ask a question, we have our support community waiting to help you at @FirefoxSupport on Twitter and/r/firefox on Reddit.

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Probleem op één account mail verzenden en binnenhalen Thunderbird

  • 1 èsì
  • 0 ní àwọn ìṣòro yìí
  • Èsì tí ó kẹ́hìn lọ́wọ́ Mark Heijl

more options

We gebruiken Thunderbird voor een gmail en hotmail account.

Het Gmail-emailaccount werkt gewoon naar behoren. Het Hotmail-account wil echter niets verzenden of ontvangen. Bij openen van Thunderbird wordt er gevraagd om het wachtwoord. Dat voer ik in, maar deze wordt niet geaccepteerd.

Als ik rechtstreeks in outlook office 365 online het hotmailemailadres open, krijg ik gewoon mijn mail in Office 365.

Het vreemde is als ik via instellingen in Thunderbird zoek op "Wachtwoord" en de onthouden wachtwoorden bekijk, zie ik alleen de gegevens van het Gmail-account en nergens die van het Hotmail account. Servergevens staan allemaal goed.

Ik zou het account kunnen wissen en weer toevoegen. Echter heb ik voor het hotmailaccount handmatige mappen aangemaakt die ik graag wil bewaren.

Wie weet de oplossing van dit probleem?

We gebruiken Thunderbird voor een gmail en hotmail account. Het Gmail-emailaccount werkt gewoon naar behoren. Het Hotmail-account wil echter niets verzenden of ontvangen. Bij openen van Thunderbird wordt er gevraagd om het wachtwoord. Dat voer ik in, maar deze wordt niet geaccepteerd. Als ik rechtstreeks in outlook office 365 online het hotmailemailadres open, krijg ik gewoon mijn mail in Office 365. Het vreemde is als ik via instellingen in Thunderbird zoek op "Wachtwoord" en de onthouden wachtwoorden bekijk, zie ik alleen de gegevens van het Gmail-account en nergens die van het Hotmail account. Servergevens staan allemaal goed. Ik zou het account kunnen wissen en weer toevoegen. Echter heb ik voor het hotmailaccount handmatige mappen aangemaakt die ik graag wil bewaren. Wie weet de oplossing van dit probleem?
Ìsopọ̀ yíyà aṣàfihàn

All Replies (1)

more options

Mogelijk is de instelling van oAuth2 het issue: lees dit artikel eens om te kijken of dit een oplossing biedt.

Helpful?

Béèrè ìbéèrè

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.