为提升您的使用体验,本站正在维护,部分功能暂时无法使用。如果本站文章无法解决您的问题,您想要向社区提问的话,请到 Twitter 上的 @FirefoxSupport 或 Reddit 上的 /r/firefox 提问,我们的支持社区将会很快回复您的疑问。

搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

详细了解

pagina's bij starten Firefox

more options

Is het mogelijk om Firefox een 2e (en meer) keer te starten zónder de startup-pagina's die ik wel de eerste keer wil hebben ?

Als ik Firefox start dan krijg ik de voor ingestelde pagina's precies zoals ik dat hebben wil. Waaronder mijn mail, kalender en Whatsapp. Echter, als ik nog een instantie van Firefox start, dan worden opnieuw die pagina's geopend, met allerlei meldingen van "in welke browser wilt u Whatsapp gebruiken ?" en zo. Mijn vorige browser (Brave) deed dat niet. Dan had ik één browser met die pagina's die ik de hele dag gebruik, en een andere instantie voor andere dingen. Het is geen ramp, maar omdat ik toch best regelmatig een nieuwe FF start, moet ik iedere keer die tabs sluiten en de meldingen negeren en in de 1e browser Whatsapp weer actief maken. Het is irritant. Vind ik.

Is het mogelijk om Firefox een 2e (en meer) keer te starten zónder de startup-pagina's die ik wel de eerste keer wil hebben ? Als ik Firefox start dan krijg ik de voor ingestelde pagina's precies zoals ik dat hebben wil. Waaronder mijn mail, kalender en Whatsapp. Echter, als ik nog een instantie van Firefox start, dan worden opnieuw die pagina's geopend, met allerlei meldingen van "in welke browser wilt u Whatsapp gebruiken ?" en zo. Mijn vorige browser (Brave) deed dat niet. Dan had ik één browser met die pagina's die ik de hele dag gebruik, en een andere instantie voor andere dingen. Het is geen ramp, maar omdat ik toch best regelmatig een nieuwe FF start, moet ik iedere keer die tabs sluiten en de meldingen negeren en in de 1e browser Whatsapp weer actief maken. Het is irritant. Vind ik.

被采纳的解决方案

Nog een andere optie: maak de vaak gebruikte tabbladen vast als gepinde tabbladen: https://support.mozilla.org/nl/kb/vastgemaakte-tabbladen-favoriete-websites-open-houden en schakel het automatisch openen van de favoriete websites uit.

定位到答案原位置 👍 1

所有回复 (5)

more options

Wat je eigenlijk wilt is het openen van een nieuw venster. Dit is eenvoudig te doen door binnen Firefox Ctrl+N in te typen, of Alt-toets > Bestand > Nieuw venster.

有帮助吗?

more options

Nou, dat is niet wat ik wil. Ja, ik wil wel een nieuw venster, maar niet met de startup-urls die zijn ingesteld bij "settings - home - Homepage and new windows". Dus dit is niet de oplossing die ik zoek.

Misschien ter verduidelijking : Als ik 'sochtend mijn computer opstart, en ik start Firefox voor de eerste keer, dan worden automatisch 4 tabs gemaakt met de sites van mijn mail, mijn kalender, whatsapp en een tab voor twitter. Prima, precies wat ik wil. Deze 4 tabs gebruik ik de hele dag door; met enige regelmaat kijk ik daar naar. Maar dan wil ik een andere Firefox starten om bijv iets op te zoeken of youtube kijken. Ik start dan een nieuwe Firefox via het startmenu, maar kan ook zoals jij suggereert met ctrl+n. Wat er dan gebeurt is dat er weliswaar een nieuwe Firefox venster wordt geopend, maar tevens ook weer die 4 tabs met mijn mail, mijn kalender, whatsapp en twitter. En die wil ik in het 2e venster nou juist niet hebben, want die staan al in het eerste venster en bovendien, Whatsapp gaat vragen in welk venster ik Whatsapp wil gebruiken ...

有帮助吗?

more options

In dat geval is het denk ik het handigst om een nieuw tabblad te openen en dit naar buiten het Firefox-venster te slepen; dan wordt het in een nieuw venster geopend, en ik denk dat dat dan zonder de door u beschreven opstartsequentie gebeurt. Bij het via de reguliere route openen van een nieuw venster wordt de ingestelde startpagina ook geopend. Ik vermoed dat u meerdere pagina’s hebt ingesteld, en dat zou zo voorkomen moeten worden.

有帮助吗?

more options

选择的解决方案

Nog een andere optie: maak de vaak gebruikte tabbladen vast als gepinde tabbladen: https://support.mozilla.org/nl/kb/vastgemaakte-tabbladen-favoriete-websites-open-houden en schakel het automatisch openen van de favoriete websites uit.

有帮助吗?

more options

Dank voor het antwoorden op mijn vraag. Die gepinde tabbladen kende ik niet, maar is precies wat ik zoek. Beetje anders dan ik gewend was dus even wennen, maar ik denk dat het beter is dan de oplossing van Brave. En de gepinde tabbladen komen ook alleen in het eerst opgestarte venster. Super !

有帮助吗?

我要提问

您需要登录才能回复。如果您还没账号,可以提出新问题