为提升您的使用体验,本站正在维护,部分功能暂时无法使用。如果本站文章无法解决您的问题,您想要向社区提问的话,请到 Twitter 上的 @FirefoxSupport 或 Reddit 上的 /r/firefox 提问,我们的支持社区将会很快回复您的疑问。

搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

详细了解

bladwijzers volgorde

  • 4 个回答
  • 0 人有此问题
  • 最后回复者为 Léon

more options

Hallo, ik maak veel gebruik van bladwijzers. Als ik bladwijzers doorzoeken aanklik krijg ik de lijst te zien maar met de oudste bovenaan. Dan moet ik steeds helemaal naar onder scrollen (ik heb een paar honderd bladwijzers), ik gebruik de laatst aangemaakte bladwijzers het vaakst. Handig zou zijn als ik de volgorde om kan draaien, dus de nieuwste bovenaan. Het zal wel simpel zijn maar ik kan niet vinden hoe dat moet. Kan iemand mij dat vertellen ? Peter.

Hallo, ik maak veel gebruik van bladwijzers. Als ik ''bladwijzers doorzoeken'' aanklik krijg ik de lijst te zien maar met de oudste bovenaan. Dan moet ik steeds helemaal naar onder scrollen (ik heb een paar honderd bladwijzers), ik gebruik de laatst aangemaakte bladwijzers het vaakst. Handig zou zijn als ik de volgorde om kan draaien, dus de nieuwste bovenaan. Het zal wel simpel zijn maar ik kan niet vinden hoe dat moet. Kan iemand mij dat vertellen ? Peter.

所有回复 (4)

more options

Hallo Peter H,

Bij mij komt de laatst gebruikte bladwijzer juist altijd vanzelf bovenaan. Zonder "Bladwijzers doorzoeken" dus.

Instellingen>Zoeken: "Bij gebruik van de adresbalk, suggesties weergeven uit Bladwijzers".

Alleen bladwijzers bij mij!

由Léon于修改

有帮助吗?

more options

Hallo Leon, dat werkt niet bij mij. Als ik instellingen open en dan zoeken kan ik kiezen uit machtigingen en geschiedenis en zoeken in windows Bij geen van beiden staat iets over bladwijzers en adresbalk. Maar toch bedankt voor je reactie ! Peter.

有帮助吗?

more options

Hallo Peter, het klink alsof je in de Instellingen van Windows hebt gezocht, maar wat Léon bedoelt (dank daarvoor!) zijn de Instellingen in Firefox zoals uitgelegd in dit artikel: https://support.mozilla.org/nl/kb/instellingen-standaardzoekmachines-wijzigen-fx#w_een-klik-zoekalternatieven.

有帮助吗?

more options

Inderdaad: de instellingen van Firefox. 🙂

有帮助吗?

我要提问

您需要登录才能回复。如果您还没账号,可以提出新问题