Ovo će web mjesto raditi na ograničen način, dok obavljamo održavanje stranice. Ako neki članak ne riješi tvoj problem i ako želiš postaviti pitanje, naša zajednica za podršku spremna je pomoći na Twitteru @FirefoxSupport i na Redditu /r/firefox.

Pretraži podršku

Izbjegni prevare podrške. Nikad te nećemo tražiti da nas nazoveš, da nam pošalješ telefonski broj ili da podijeliš osobne podatke. Prijavi sumnjive radnje pomoću opcije „Prijavi zlouporabu”.

Saznaj više

e-mail

  • 3 odgovora
  • 1 ima ovaj problem
  • 4 prikaza
  • Posljednji odgovor od poljos

more options

Můžete mi prosím poradit, jak se zbavit našeptávání e-mailů? když klepnu na řádek pro vyplnění e-mailů na seznamu a chci napsat můj mail, tak vyskočí všechny názvy e-mailů, které se tam kdy napsaly...chci to zrušit, aby tam nikdy nic nenaskakovalo. Děkuji a omlouvám se za primitivní dotaz-jsem naprostý laik :)

Můžete mi prosím poradit, jak se zbavit našeptávání e-mailů? když klepnu na řádek pro vyplnění e-mailů na seznamu a chci napsat můj mail, tak vyskočí všechny názvy e-mailů, které se tam kdy napsaly...chci to zrušit, aby tam nikdy nic nenaskakovalo. Děkuji a omlouvám se za primitivní dotaz-jsem naprostý laik :)

Svi odgovori (3)

more options

You posted in the Firefox support fora queue. Firefox doesn't do email, it's strictly a web browser.

If you are using Firefox to access your mail, you are using "web-mail". You need to seek support from your service provider or a forum for that service.

If your problem is with Thunderbird, let us know and we can move this thread to the Thunderbird support queue.

more options

Našeptávač se dá vypnout ve Firefoxu (F10 - Nástroje - Možnosti - Soukromí) - vypnout pamatování vyhledávání a formulářů. Pokud jde o dříve zapsané e-maily či jména, dají se smazat na stránce - označením myší a stisknutím Delete.

more options

the-edmeister napsal(a)

Top 10 Contributor

To musí být fakt dobrá funkce...