Funkcjonalność tej witryny będzie ograniczona w czasie konserwacji. Jeśli artykuł nie rozwiązuje twojego problemu i chcesz zadać pytanie, to nasza społeczność wsparcia jest dostępna na @FirefoxSupport na Twitterze i /r/firefox na Reddicie.

Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Więcej informacji

password vergeten

  • 7 odpowiedzi
  • 1 osoba ma ten problem
  • Ostatnia odpowiedź od Fjoerfoks

more options

Beste,

Het volgende is gebeurd: Voorheen had ik een mailadres bij Thunderbird: info@lerentekeneninstappen.com Helaas is dat mailadres verdwenen door wijziging van mijn installatie.(van windows 10 naar windows 11 en later weer terug naar windows 10.) Hoe kan ik dat mailadres terugvinden? Dit mailadres weet ik nog maar het wachtwoord ben ik kwijt. Is dat nog te achterhalen? Ik heb namelijk dit paswoord om in te loggen bij mijn provider Mailrelay. Of is het mogelijk mijn mailadres te herstellen? Als het mailadres hersteld wordt kan ik mijn provider mailen en kunnen zij mij op dat adres het vergeten password sturen. Bijgaand een paar screenshots.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Frits de Groot

Beste, Het volgende is gebeurd: Voorheen had ik een mailadres bij Thunderbird: info@lerentekeneninstappen.com Helaas is dat mailadres verdwenen door wijziging van mijn installatie.(van windows 10 naar windows 11 en later weer terug naar windows 10.) Hoe kan ik dat mailadres terugvinden? Dit mailadres weet ik nog maar het wachtwoord ben ik kwijt. Is dat nog te achterhalen? Ik heb namelijk dit paswoord om in te loggen bij mijn provider Mailrelay. Of is het mogelijk mijn mailadres te herstellen? Als het mailadres hersteld wordt kan ik mijn provider mailen en kunnen zij mij op dat adres het vergeten password sturen. Bijgaand een paar screenshots. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Frits de Groot
Załączone zrzuty ekranu

Wszystkie odpowiedzi (7)

more options

Hebt u nog een back-up van uw Thunderbird-gegevens die normaal in een profiel staan? Of hebt u de mailinstellingen nog op een ander apparaat gebruikt, bijvoorbeeld een mobiele telefoon, tablet of andere computer? Of bent u eens via webmail aangemeld geweest in de browser en is daar het wachtwoord in bewaard, of in een andere wachtwoordbeheerder?

Pomocne?

more options

Helaas heb ik dat niet. Ik vraag me nu af of u me nog kunt helpen. Ik heb alleen geïmporteerd van: fgroot1944@kpnmail.nl Misschien kan ik toevoegen info@lerentekeneninstappen.com maar dan heb ik weer een wachtwoord nodig Ik heb wel toendertijd genoteerd het wachtwoord van Thunderbird. Kan ik dat gebruiken? Ook heb ik 2021 dit genoteerd: info@lerentekeneninstappen.com Pasword: ****** in 2021 gemaakt maar ik weet niet of ik hier wat mee kan. Graag verneem ik uw bevindingen.

Met vriendelijke groet,

Frits de Groot

Zmodyfikowany przez Fjoerfoks w dniu

Pomocne?

more options

Ik ben bang dat we u dan verder niet kunnen helpen. U zult contact op moeten nemen met uw provider/webhoster om dit op te lossen.

Pomocne?

more options

Kunt u me wel zeggen hoe ik mijn emailadres info@lerentekenen.com weer in kan voeren, toevoegen op Thunderbird? Ik heb daar al een emailadres fgroot1944@kpnmail.nl Graag uw tips. Met vriendelijke groet.

Frits

Pomocne?

more options

Het aanmaken van een nieuwe of extra account wordt uitgelegd op deze pagina: https://support.mozilla.org/nl/kb/automatische-accountconfiguratie.

Pomocne?

more options

Hello,

Kunt u mij zeggen hoe ik een account kan toevoegen in Thunderbird ?

Met vriendelijke groet,

Frits de Groot

Pomocne?

more options

Het antwoord daarop staat in de voorgaande reactie van Mozilla-assitent: https://support.mozilla.org/nl/kb/automatische-accountconfiguratie.

Pomocne?

Zadaj pytanie

Aby odpowiadać na posty, musisz zalogować się na swoje konto. Zadaj pytanie, jeśli nie masz jeszcze konta.