This site will have limited functionality while we undergo maintenance to improve your experience. If an article doesn't solve your issue and you want to ask a question, we have our support community waiting to help you at @FirefoxSupport on Twitter and/r/firefox on Reddit.

Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

conversaties uitzetten thunderbird

  • 1 respuesta
  • 0 tienen este problema
  • Última respuesta de Mark Heijl

more options

Goedenmiddag: In postvak in worden berichten gegroepeerd naar conversaties. Ik wil kunnen zoeken op datum en daarom conversaties uitzetten. Ik heb gevonden dat je de waarde op 0 (geen conversatie) en 1 (wel conversatie) kunt instellen. Dat is gelukt. Echter dit geldt voor NIEUWE mappen en ik wil het voor de bestaande map POSTVAK IN doen. Ook al staat de waarde op O, in postvak in blijven de berichten gegroepeerd staan.

Vraag: hoe stel ik "geen conversatie" in voor dit postvak-in?

Ik hoor graag de oplossing Met vriendelijke groet. Rob van der Burg

Goedenmiddag: In postvak in worden berichten gegroepeerd naar conversaties. Ik wil kunnen zoeken op datum en daarom conversaties uitzetten. Ik heb gevonden dat je de waarde op 0 (geen conversatie) en 1 (wel conversatie) kunt instellen. Dat is gelukt. Echter dit geldt voor NIEUWE mappen en ik wil het voor de bestaande map POSTVAK IN doen. Ook al staat de waarde op O, in postvak in blijven de berichten gegroepeerd staan. Vraag: hoe stel ik "geen conversatie" in voor dit postvak-in? Ik hoor graag de oplossing Met vriendelijke groet. Rob van der Burg

Todas las respuestas (1)

more options

Hallo Rob,

u vindt hier instructies voor het uitschakelen van conversaties in een bestaande map.

Helpful?

Haz una pregunta

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.