This site will have limited functionality while we undergo maintenance to improve your experience. If an article doesn't solve your issue and you want to ask a question, we have our support community waiting to help you at @FirefoxSupport on Twitter and/r/firefox on Reddit.

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

een email opendoen veranderd in een lange cijfercode in plaats van de bericht daadwerkelijke info in de email.

more options

Ik wilde een e-mail opendoen zoals gewoonlijk maar die veranderde nu ineens in een lange cijfercode in plaats van de bericht met de daadwerkelijke info die in de email zou moeten voor komen. Ik heb mijn spam en junkfolder bekeken welke berichten vals waren en welke ik zeker ken de junk folder wordt zo wie zo geleegd. nu weet ik niet wat gedaan. bij mijn provider kan ik ook via email de mails bekijken, daar was niets aan de hand. Ik ga ook eens proberen met opnieuw opstarten, eens kijken of dat helpt? verder blijf ik van andere berichten. ik kan thunderbird ook proberen op mijn laptop kijken of daar ook het probleem van toepassing is. Ik hoop dat u mij hierop een antwoord kunt geven. Of ik mijn gegevens of e-mails nog kan back-uppen of in het ergste geval het programma opnieuw installeren, maar dat is echt het laatste dat ik zou willen doen. nu kreeg ik juist nog een e-mail binnen en deze is wel goed binnen gekomen. maar toch had iets meer geweten, zoals ik al melde hierboven.

Met vriendelijke groenten, Leppens Mark

Ik wilde een e-mail opendoen zoals gewoonlijk maar die veranderde nu ineens in een lange cijfercode in plaats van de bericht met de daadwerkelijke info die in de email zou moeten voor komen. Ik heb mijn spam en junkfolder bekeken welke berichten vals waren en welke ik zeker ken de junk folder wordt zo wie zo geleegd. nu weet ik niet wat gedaan. bij mijn provider kan ik ook via email de mails bekijken, daar was niets aan de hand. Ik ga ook eens proberen met opnieuw opstarten, eens kijken of dat helpt? verder blijf ik van andere berichten. ik kan thunderbird ook proberen op mijn laptop kijken of daar ook het probleem van toepassing is. Ik hoop dat u mij hierop een antwoord kunt geven. Of ik mijn gegevens of e-mails nog kan back-uppen of in het ergste geval het programma opnieuw installeren, maar dat is echt het laatste dat ik zou willen doen. nu kreeg ik juist nog een e-mail binnen en deze is wel goed binnen gekomen. maar toch had iets meer geweten, zoals ik al melde hierboven. Met vriendelijke groenten, Leppens Mark
Hoton allon fuska da aka liƙa

All Replies (1)

more options

U hebt het bericht nu in een tabblad geopend door te dubbelklikken, maar wat ziet u in het berichtenvenster als u in de berichtenlijst het e-mailbericht eenmaal aanklikt? https://support.mozilla.org/nl/kb/van-start-met-het-hoofdvenster-van-thunderbird de

Helpful?

Yi tambaya

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.